Johanna

Perjantaina ei ohjattuja harkkoja, joten tehdään niin, että nähdään suoraan Tapaninvainion uimarannalla klo 18:00.

Johanna

Sääennusteen mukaan saattaa tulla sadetta, ja illalla ukkostaa. Lisäksi aika kovia tuulenpuuskia, joten turvallisuussyistä parempi että ei mennä tänään. Koitetaan löytää lähipäiville joku toinen päivä/ilta milloin voitaisiin mennä.

Tiina

Lotta ja Lina, noukin teidät Malmin hautausmaan ja Kehä I:n vieressä olevan Neste - huoltoaseman pihasta klo 16.25. Ajetaan siitä Kaari-kauppakeskukseen, jossa vaihdetaan Lotan isän Taavetin kyytiin. Tiina

Johanna

Tänään pelataan todennäköisesti punamustissa pelipaidoissa, mutta ottakaa varmuuden vuoksi myös vieraspelikamat (valkoinen paita ja sukat) mukaan. Lämpät punaisissa harkkapaidoissa.

Syökää tukeva välipala tms kotona ennen lähtöä, jotta jaksatte pelata pelin loppuun asti (peli 18:30-19:30).

Matka kentältä kotiin kestää n. tunnin, joten kannattaa ottaa jotain pientä syötävää (esim. hedelmä, leipä) mukaan, jonka voi pelin jälkeen syödä, ettei tarvi nälkäisenä matkustaa kotiin.

Johanna

Ilmoitin eteenpäin, että meiltä on tulossa 4 pallotyttöä (Aino, Pipsa, Ronja, Sanchita). Mikäli joku vielä innostuu mukaan, niin mukaan mahtuu!

Johanna

Naisten Instasta kopioitua:

Suomen parasta naisjalkapalloa Myyrmäessä! PK-35 Vantaa pelaa kotiottelunsa Myyrmäen jalkapallostadionilla ja taistelee vuosittain Suomen mestaruudesta. Ensi lauantaina PK-35 Vantaan tavoitteena on laittaa liigapelien yleisöennätyksensä uuteen uskoon ja siihen kaikkien tukea. Toivomme kaikkien kynnelle kykenevien osoittavan lauantaina tukeaan kotimaiselle naisjalkapallolle.

PK-35 Vantaa - Pallokissat lauantaina 11.8. klo 16.00 Myyrmäen jalkapallostadionilla!

Tapahtumatori aukeaa tuntia ennen ottelua ja tapahtumaan on 15.30 asti vapaa pääsy.

Meri ilmoittautui in

En oo varma ehinkö, ku menoo sitä ennen

Johanna

Tavataan Allas Sea Poolin ovella Kauppatorilla klo 18:00 ja mennään yhdessä sisään.

Pipsa ja minä lähdetään Viikistä bussilla 78, joka lähtee päätepysäkiltä (Von Daehnin katu) klo 16:58. Bussireitin varrelta tulijat, hypätkää samaan bussiin. Jäädään pois Kaisaniemenpuistossa, josta kävellään Kauppatorille.

Metrolla tulijat, kannattaa jäädä pois Helsingin Yliopiston pysäkiltä, ja kävelette siitä Senaatintorin läpi Kauppatorille.

Hesa Cup -rannekkeella ilmainen sisäänpääsy.

Johanna

Hei, nähdään kuitenkin Rautatientorilla (samat portaat kuin maanantaina) klo 17:40, jotta kaikki löytävät varmasti paikalle. Voit siis tulla joko Rautatientorille klo 17:40 tai suoraan Kauppatorille/Altaan ovelle klo 18:00.

Muista ranneke käteen! Jos joltakulta vielä puuttuu, niin minulta saa edelleen.