Hei!

Pallotytöt toivotaan peliin, vaikka vain neljä on nyt menossa. Jos joku vielä innostuu, niin mukaan voi mennä (jos löytyy myös kyytejä).

Kuka vanhemmista pääsisi tyttöjen mukaan kuskiksi ja valvomaan tyttöjä pelin ajaksi?

T. Johanna

Ronja

Ronjan äiti Eeva pääsee, mutta Ronjalla loppuu koulu lauantaina kello 13. Aavalla 13.15 ja siintä peliin.

Johanna

Peliasu päälle valokuvaukseen. Uusi pelipaita! Mikäli kaikki eivät ehdi uutta pelipaitaa tähän mennessä hankkimaan, niin koitetaan hankkia muutama lainapaita kuvaa varten.

Johanna

Hei! Perjantain joukkuekuvaukseen liittyen: joukkueen kuvaa tullaan käyttämään seuran nettisivuilla ja seuran someviestinnässä. Lisäksi kuva päivitetään esim. meidän Nimenhuuto-palveluun tai muualle, missä joukkueen kuvasta voi olla iloa tai hyötyä. Vanhemmat voivat halutessaan kieltää oman lapsensa näkymisen viestinnässä.

Jos joku vanhemmista haluaa kieltää lapsensa kasvojen näkymisen joukkuekuvassa seuran verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa, niin vastatkaa minulle yksityisviestinä whatsappissa tai sähköpostilla.

Joukkuekuvan ottamisen jälkeen pelaajista otetaan myös yksityiskuvat.

t. Johanna

Hei!

Vappuaattona ei ohjattuja harkkoja. Kenttä käytössä omatoimiseen harjoitteluun.

Hauskaa vappua kaikille! :)

t. Johanna

Johanna

Hei! Aavan viereisestä koulusta ei saatukaan tilaa, joten pidetään vanhempainilta Viikin nuorisotalolla klo 18:30-20:00.

Autolla tulijat: auton voi jättää parkkiin esim. K-supermarketin parkkikselle (kiekolla).

Essi ilmoittautui in

Essille: huppari lasten koko XL